Bonusrekryteringen avslutad

Vår bonusrekrytering gick bortom alla förväntningar! Vi har nu under pågående termin kunnat starta upp på ytterligare två anläggningar; Medborgarkontoret Rinkeby och Medborgarkontoret Husby. Anläggningsansvariga blir Yohanna Burman (Rinkeby) och Alma Blücher (Husby).

Vi fick många väldigt bra ansökningar och har tyvärr inte kunnat ta in alla. Ansökningarna har dessutom fortsatt att trilla in ända tills nu, vilket är helt fantastiskt. Vi uppmanar alla som inte kom in den här gången att hålla ett öka på våra kanaler för att kunna söka i tid när det blir dags för höstens rekryteringsrunda!

Allt gott,
Gatujuristernas ledningsgrupp
(Alma, Anujin, Celeste, Elise, Melina, Olof, Oskar och Yohanna)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: